Vuonna 2004 perustettu Elemenco Oy valmistaa siirtokelpoisia tilaelementtejä ja rakentaa niistä muun muassa kouluja, päiväkoteja, hoitokoteja, toimistoja ja urheilukenttien ulkorakennuksia.

tilaelementtirakennusten rakennuttaminen on helppoa. Tarjoussuunnitelman laadimme useimmiten tilaohjelman ja tonttikartan perusteella. Kohteiden rakentamisesta kannamme kokonaisvastuun, jolloin urakat kattavat kaiken suunnittelusta ja maarakennustyöstä valmiiksi rakennukseksi saakka.

TOteutamme kohteet KVR-urakoina. Suunnittelemme ja valmistamme tilaelementit tehtaallamme Kaavilla. Sieltä kuljetamme valmiit elementit rakennuspaikalle ja kokoamme ne valmiiksi rakennuksiksi,

Elemenco Oy työllistää tehtaallamme kaavilla 8-12 henkilöä ja saman verran työmailla eri puolilla Suomea. Tarvittavat arkkitehti- ja rakennesuunnittelupalvelut sekä LVISA-palvelut ostamme vakituisilta ja pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Suunnittelua, tuotantoa ja asennustyötä ohjaavat yrityskohtainen laatukäsikirja ja työmaakohtaiset laatusuunnitelmat.